По повод наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето

...
По повод наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето
Коментари Харесай

Кралицата на попа не остарява: Мадона пак провокира с еротични снимки

По мотив наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето The Celebration Tour Мадона сподели серия от фотоси от шоуто в обществените мрежи, а също по този начин разгласява няколко еротични свои фрагменти.

За домашната фотосесия 65-годишната кралица на поп музиката се издокара с корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и необикновена прическа, напомняща на монашеска шапка.

Визията беше допълнена от солидни огърлици под формата на кръстове, също на религиозна тема. На един от фрагментите гърдите на известната с любовта си към провокациите певица са напълно леко прикрити с транспарантен бял плат.



Последователите на звездата реагираха на обявата по разнообразни способи. Някои се възхитиха от обстоятелството, че даже толкоз години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира публиката.

Други я приканиха да спре и да стартира да се държи „ съгласно възрастта си “ и да употребява по-малко фотошоп.

Външният тип на Мадона напоследък се разисква разпалено онлайн. Не всички интернет консуматори осъждат желанието на звездата да остане полово привлекателна на всяка възраст, само че даже измежду доброжелателите се шири мнение, че звездата е имала несполучлива пластична интервенция и е трябвало да се обърне към различен хирург.



Така „ неестествените “ задни елементи на поп иконата неотдавна привлякоха вниманието в интернет, поради които рапърът 50 Cent (истинско име е Къртис Джеймс Джаксън III. – бел. ред.) даже съпостави певицата с бръмбар.

Преди това 50 Cent нееднократно обществено осмиваше Мадона и я осъждаше, наред с други неща, че продължава да се „ преструва на девствена “ на нейната възраст.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР